• Coach Menno van Cavoi heeft de werknemer op het goede spoor gezet. Hij kwam genoeg langs, speelde goed in op de problemen en kwam met oplossingen. Je zag werknemer groeien.

  L. van der Hoeve Covergreen, Holten
 • Erik hanteert korte lijnen en heeft wekelijks contact met werknemer. Hij was daarnaast goed in staat om met ons bedrijf mee te denken, zonder dat dit ten koste ging van het belang van werknemer.

  A. Doldersum Rova, Zwolle
 • Onze werknemer had frequent contact met coach Iris. Dat werkte goed.

  S. de Jong Partyverhuur Zwolle, Zwolle
 • Coach Ernest is erg betrokken en let goed op wat werknemer doet. Hij doet daarnaast veel extra’s voor hem.

  D. Soer Albron, De Meern
 • Menno van Cavoi is een fijne coach met heel veel kennis. Hij heeft het beste voor met werknemer.

  J. Swarts JHS, Ommen
 • Menno van Cavoi begeleidt werknemer zéér goed. De coach is in staat om werknemer te doorgronden.

  D. de Jong De Jong Caravans B.V., Hattem
 • Coach Arne is zeer prettig en betrokken. Het kan volgens mij niet beter. Daar had werknemer geluk mee.

  R. van Galen Van Galen Keukens, Zwolle
 • Iris van Cavoi is zeer toegewijd en altijd bereikbaar. Dat werkte voor zowel de manege als voor werknemer heel goed. Het lukte de coach om steeds een positieve impuls te geven aan de werknemer.

  B. van Jaarsveld Manege Zwolle, Zwolle
 • Als iets niet helemaal gaat zoals dat voor werknemer goed voelt, dan praat hij graag met coach Arne. Hij koppelt dat weer terug naar mij. Werkt fijn.

  B. van Jaarsveld Manege Zwolle, Zwolle
 • Menno van Cavoi heeft werknemer letterlijk bij de hand genomen. Hij is een goede en betrokken coach, die goede persoonlijke begeleiding biedt aan werknemer.

  J. Hobbeling Van Vossen Design, Steenwijk
Uitgelicht: Onze samenwerking met ‘Van Werven’
Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Van Werven is al 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en onderneemt oprecht en authentiek. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit twaalf vestigingen actief in binnen- en buitenland.
Uitgelicht Project ROVA  : Succes je kan het!
Langzaam gaan alle deelnemers aan het traject weer richting huis. De jongens en hun familieleden zijn trots en blij. De meesten hebben inmiddels, met hulp van CAVOI, een werkgever gevonden. Daar zullen ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen in het vak. Twee blijven nog even bij ROVA, omdat die nog wat langer nodig hebben. Ook voor hen is het doel ze te laten uitstromen naar werk. Ze mogen in die tijd ook proefstages lopen en ze worden ook nog begeleid. Dat geldt ook voor de andere jongens. Ze worden niet ineens losgelaten. Meer  informatie neem contact op.
rova

Wij werken voor en samen met o.a.:

cavoi_logo_rgb_web-footer

Zullen we
kennismaken?