Coaching
Advies
Verbinden
Opleiden
Identiteit

Wij zijn Cavoi. En dit is ons verhaal.

Narratieve
begeleidingskunde

Bij Cavoi helpen we bij de ontwikkeling van mensen. Van ‘hier ‘naar ‘daar’ komen, dat is in alle gevallen het doel. Wat dat ‘hier’ ook is. Daarbij verplaatsen we ons eerst in jou en jouw leven.

Hoe ziet het eruit? Wat zijn de puzzelstukjes? En nog belangrijker: wat is jouw waarheid, jouw verhaal? Iedereen construeert namelijk zijn of haar eigen werkelijkheid. Ja, ook jij. Door met die verhalen aan de slag te gaan, kan er een nieuw verhaal ontstaan, waar meer mogelijk is. Dit heet narratieve begeleidingskunde.

IJzersterk
netwerk

In de afgelopen jaren is Cavoi gegroeid tot een hechte groep van coaches: Arne, Monique, Gerjan, Veerle, Ernest, Yvonne, Roël, Frank, Rhode, Loes, Arianne, Debby, Annelieke, Margo en ikzelf, Menno.

Samen helpen we mensen om te ontwikkelen. Dat doen we vanuit onze eigen specialismen en samen met het netwerk dat we door de jaren heen hebben opgebouwd. We kennen veel werkgevers, zijn erkend door het UWV en staan in nauw contact met andere belangrijke instanties.

Je bent er één uit duizenden.
En het mooie is: je hoeft het niet allemaal alleen op te lossen.

Cavoi adviseert over de omgang met geldende wetten en regels in ons werkveld. Denk hierbij aan de Participatiewet, de regels van het UWV en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.  Zo helpen we deze organisaties om talent een kans te geven en inclusief te ondernemen.

Tevens doen wij ook team coaching, waarbij we teams en individuen verder helpen ontwikkelen.

Kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze medewerkers staan dagelijks voor je klaar en proberen zo snel mogelijk te reageren op al jouw vragen.

Bezoek ons
Kruisstraat 15, Hattem

Bel ons
+31 (0)6 113 10 980

Mail ons
info@cavoi.nl

Vanuit Cavoi is Comantem ontstaan; eerlijk werk met een glimlach.