ONS
VERHAAL

De naam CAVOI staat voor Coaching, Advies, Verbinden, Opleiden, Identiteit.
cavoi_09

Menno Brienesse

Ik ben het bedrijf in 2009 gestart vanuit de overtuiging dat veel mensen een coach goed kunnen gebruiken. Zeker als het even niet gaat zoals je eigenlijk wilt.

Of je nou een jongere bent met een afstand tot de arbeidsmarkt, iemand die graag blijft leren,  iemand die in de WAJONG/WIA/WW of bijstand zit, iemand die is uitgeschakeld vanwege een burn-out, ,of ‘gewoon’ iemand bent die even een vastloper heeft.

 

Je bent er (wat dat betreft) één uit duizenden.
En het mooie is: je hoeft het niet allemaal alleen op te lossen.

Narratieve
begeleidingskunde

Bij Cavoi helpen we bij de ontwikkeling van mensen. Van ‘hier ‘naar ‘daar’ komen, dat is in alle gevallen het doel. Wat dat ‘hier’ ook is. Daarbij verplaatsen we ons eerst in jou en jouw leven.

 

Hoe ziet het eruit? Wat zijn de puzzelstukjes? En nog belangrijker: wat is jouw waarheid, jouw verhaal? Iedereen construeert namelijk zijn of haar eigen werkelijkheid. Ja, ook jij. Door met die verhalen aan de slag te gaan, kan er een nieuw verhaal ontstaan, waar meer mogelijk is. Dit heet narratieve begeleidingskunde.”

Sterk netwerk

In de afgelopen jaren is Cavoi gegroeid tot een hechte groep van coaches: Arne, Monique, Harmen, Iris, Veerle, Nathan, Ernest, Yvonne, Surrender  en ikzelf.

 

Samen helpen we mensen om te ontwikkelen. Dat doen we vanuit onze eigen specialismen en samen met het netwerk dat we door de jaren heen hebben opgebouwd. We kennen veel werkgevers, zijn erkend door het UWV en staan in nauw contact met andere belangrijke instanties.

 

We hebben goed contact met gemeenten, specialisten, zorgverleners en onderwijsinstellingen. We nemen de regie om deze partijen, waar nodig, te betrekken bij jouw ontwikkeling.