Wij helpen je op weg. Wie je ook bent, wat je verhaal ook is

Samen zorgen we voor balans in jouw leven. Vanuit die coachende rol adviseren we daarnaast bedrijven, scholen, werkgevers, gemeenten en andere instanties om werknemers een kans te geven en hun talenten te benutten.

COACHING

Als coaches helpen we jou om krachtig, zelfverzekerd en onafhankelijk te zijn.

Huidige situatie
Samen zorgen we voor balans in jouw leven. Vanuit die coachende rol adviseren we daarnaast bedrijven, scholen, werkgevers, gemeenten en andere instanties om werknemers een kans te geven en hun talenten te benutten.
Aanpak
Daarbij hanteren we een integrale aanpak en schromen we niet om specialistische hulp in te schakelen als dat nodig is.
Toepassingen
Onder coaching verstaan wij: jobcoaching, individuele coaching, teamcoaching, trajectcoaching (inclusief werkfit- en naar werk-trajecten), loopbaan oriëntatie, executive coaching en burn-out preventie, systeemgerichte en leefstijl coaching.

ADVIES

Met onze kennis en ons netwerk adviseren we bedrijven, scholen, gemeenten en instanties over de omgang met geldende wetten en regels in ons werkveld.

 

Denk hierbij aan de Participatiewet, de regels van het UWV en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.  Zo helpen we deze organisaties om talent een kans te geven en inclusief te ondernemen.

WERVING& SELECTIE

Zoek je een baan?

Of wil je als werkgever iemand een kans geven? Wij helpen bij het realiseren van een gelukkig huwelijk tussen werkgever en werknemer. Daarbij kijken we naar de wensen van beide partijen.

Door bij de start eerlijk te zijn over de talenten en obstakels van een medewerker, zorgen we voor een helder vertrekpunt. Dit is de basis van inclusief ondernemen.

Werk, onderwijs
& privé

Out of the box
Voor alles wat we doen geldt dat we niet in methodes en hokjes denken. Onze aanpak verschilt per persoon en per bedrijf.
Jouw situatie
Hoe we jou gaan helpen, hangt af van je specifieke situatie. Daarom leren we je eerst graag kennen. Wat is jouw verhaal? Waar loop je tegenaan? Waar knelt het? Door talenten en obstakels bloot te leggen, zorgen we voor een helder vertrekpunt.
De 3 aandachtsgebieden
Daarbij zoomen we altijd in op drie aandachtsgebieden: werk, ontwikkeling (onderwijs) en privé.